Traînée de Cu mult, Ioana! ITI urez sa ai Spor la amenajat si decorat! […] Așa că mi-a trecut prin minte: OARE AȘ putea să combin mai mult de Patru culori? Îmi place galbenul pentru că e Solar, roșul pentru că e energic, albastrul pentru că liniștitor, verdele pentru […] AM trimis schita livingului si fotografii, atasate la mesaj PE adresa de mail indica. Va fi pastrata Piatra decorativa PE acel stalp. Nu un élément de Ramas niciun DIN Mélis DIN imaginile anuntului. Banuiesc ca te intrebi ce Poti face in acest caz cu conexiunile electrice ALE aplicelor respectif, dupa ce VEI renunta la ele. EI bine, cred ca le Poti ascunde in spatele unor tablouri pe cele doua pozitionate simetric, iar PE CEA DIN Zona decorata cu tapet o Poti Masca in spatele unui RAEC, INSA ITI recomand sa Alegi un Alt RAEC decat cel pe care VAD ca il ai acum pe perete. Buna Ziua, IMI puteti recomanda un site/programme Care m-ar putea ajuta dans Amenajarea/configurarea unui vivant? Sper sa gasesti interesante si PE placul Tau sugestiile DIN schita creionata de mine. ITI urez sa ai Spor la amenajat si decorat – in Zona canapelei As asterne un covor cu motive etnice. Poti afla mai multe PE acest subiect de aici: https://www.casadex.ro/2016/12/covoare-traditionale-taranesti-in-interioare-amenajate-in-stil-modern/daca Insa nu-ti place aceasta idee, Poti alege si un covor Alb (caz in care recomand o masuta de cafea in ton cu Parchetul sau Una din lemn masiv cu aspect brutal, pentru o doza de contrast; cauta pe net magazinul urbanwoods.ro) sau pe un covor care sa contina principala culoare de accent PE soins o VEI alege pentru Living. Spre exemplu, daca VEI alege sa SSCI dans décor Accente galbene, Poti cumpara covorul galben DIN colectia Stockolm de la IKEA.

Si tot ASA. Daca aveti Curaj si mai ales talent la Pictura puteti incerca si un desen mai original à huis clos. Dupa ce ATI Terminat de aplicat vopseaua de fundal, schitati imaginea Dorita si apoi aplicati peste contur Culoarea de accent. Aceasta TEHNICA este mai complexes de realizat, de aceea va sfatuiesc sa apelati totusi la un artiste PROFESIONIST, care poate face acest lucru cu mana Libera intr-un timp foarte scurt. […] La Sufrageria. CEA mai mare incapere, CEA in care petreceti mult timp si in care va primiti si musafirii. Cu siguranta aceasta trebuie sa contina toate decoratiunile care va plac, imbinate cu CARTILE DIN Biblioteca, televizorul si mobila. Este Loc suficient PE rafturile de aici sa pastrati obiecte de décor primite, luate ca amintire sau pur si simplu cumparate pentru ca v-au placut. Putina Atentie INSA, Desi Loc este destul, nu umpleti rafturile pana la refuz si incercati sa mentineti un anumit STIL, deoarece imbinarea mai multor Stiluri poate deveni obositoare si greoaie Oferind o senzatie de inghesuiala chiar daca sunteti Singuri PE canapea. Cand obiectele sunt prea multe, le triati si ascundeti folosindu-le Cu schimbul pentru un décor aerisit si reusit! […] Buna Victoria..

sunt Lavinia si Revin cu explicatia la caméra.. caméra sont peretii CREM UNT. PE un perete am pus tapet cu bujori CREM si niste codite MOV PAL. PE peretele Ala am pus Mélis Alb Lucios ASA de Living Modern.am covorul MOV simplu. canapeaua este Pusa PE peretele simplu Crem, canapeaua fiind Alba cu sezutu MOV PAL. intrebarea MEA este:d ACA Merge un tablou PE peretele Ala, si ce culoare AR Merge tablouu? ITI multumesc DIN suflet! In locul Mobilei in Alb si Negru eu As Merge PE Alb cu GRI. Envisagez combinatia Alb-Negru mult prea Aspra si obositoare atunci cand este folosita in exces. IAR Daca vrei o PATA de culoare Poti Merge PE o Mélis in Combinatie de Alb cu vernil, bleu pastel sau orice Alta culoare PE placul Tau. Ca sa intelegi despre ce vorbesc, ITI sugerez sa Aurunci o privire PE urmatorul articol: https://www.casadex.ro/2014/10/transformarea-unui-apartament-cu-3-camere-intr-unul-cu-4-camere/tot din cauza USAMV Lungi si inguste ITI recomand sa sectionezi incaperea si sa amenajezi in intériul acesteia 2 zone de interes.